Nespresso, een puur kopje geluk onderweg

Zin in een espresso? Of gaat je voorkeur eerder uit naar een decaffeinato? Stop dan snel in één van de vele Q8 tankstations waar je kunt genieten van een overheerlijk kopje Nespresso! In elke capsule zit de beste koffie ter wereld verborgen, geblend, gebrand en gemalen met de grootste deskundigheid van de Nespresso Koffie Experts. Een puur kopje geluk!

NESPRESSO-BLACK 258 X 55px
Ontdek tot 7 verschillende Nespresso variëteiten die in de Q8 tankstations worden aangeboden en maak van jouw autorit een reis naar het buitengewone waarbij al je zintuigen geprikkeld worden!

Klik hier voor de Q8 tankstations met Nespresso in jouw buurt.

 

Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-ristretto-kl.png RISTRETTO
Intens en aanhoudend

Ristretto is sterk gebrande, zuivere Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika. De koffie heeft een volle body die een uniek chocolade accent onthult.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-espresso-forte-kl.png ESPRESSO FORTE
Rond en evenwichtig

Deze sterk gebrande espresso, die uitsluitend is samengesteld uit Arabica’s uit Midden- en Zuid-Amerika, heeft een complex aroma waarin geroosterde en fruitige accenten mooi in evenwicht zijn.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-espresso-leggero-kl.png ESPRESSO LEGGERO
Licht en verfrissend

Espresso Leggero, een heerlijke melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en Robusta, dankt zijn licht chocolade- en graanaccenten aan zijn evenwichtige body.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-lungo-forte-kl.png LUNGO FORTE
Elegant en geroosterd

Deze unieke en complexe melange van Arabica’s uit Midden- en Zuid-Amerika kenmerkt zich door sterke geroosterde accenten en een subtiele fruitige noot.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-lungo-leggero-kl.png LUNGO LEGGERO
Bloemachtig en verfrissend

Lungo Leggero is een subtiele, zeer licht gebrande blend van Arabica’s uit Oost-Afrika en Midden- en Zuid-Amerika. Deze zeer aromatische koffie onderscheidt zich door zijn subtiele bouquet van bloemachtige noten die doen denken aan jasmijn.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-espresso-deca-kl.png ESPRESSO DECAFFEINATO
Vol en krachtig

Deze sterk gebrande blend van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en een vleugje Robusta kenmerkt zich door een volle body die subtiele geroosterde chocolade- en graanaccenten onthult.
Lijn Mail Tango Bl
capsule-b2b-130x130-lungo-deca-kl.png LUNGO DECAFFEINATO
Zacht en aromatisch

Deze op natuurlijke wijze gedecafeineerde varieteit is een evenwichtige melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en Robusta. De koffie biedt een accent van rode vruchten dat in evenwicht wordt gebracht door een zachte graanachtige noot.

 

 

NESPRESSO-BLACK 258 X 55px

Rijd recht naar het Q8-tankstation van jouw keuze.

Download de app hier.

Spaar plus-punten. Vraag meteen een plus-kaart aan.

Q8 Liberty Card
Vrijheid en voordelen voor u en uw bedrijf.

Vraag nu een offerte aan.